Modernisering av heiser

Selv Mitsubishi-heiser har ikke evig levetid. Når en heis har vært i drift i 25 til 30 år, er det på tide å vurdere modernisering. Mitsubishi tilbyr moderniseringspakker for sine heiser som oppfyller de samme høye kvalitets- og bærekraftstandardene som nye heiser. Moderniseringen øker ikke bare sikkerheten ved bruk og vedlikehold av heisen, men øker også brukervennligheten og komforten betydelig. I tillegg kan man oppnå betydelige energibesparelser; våre moderne heiser bruker opptil 50% mindre energi enn tilsvarende heiser fra 80-tallet. 

Vi tilbyr også modernisering av heiser fra andre leverandører. Ved å dra nytte av Motums lange erfaring og gode avtaler innen modernisering av heiser, kan vi tilby fleksible, moderne og holdbare løsninger for de fleste typer heiser

Her kan vi legge inn resten av teksten som er på Motum.no sine sider.

Modernisering, det klimasmarte alternativet for heisen din

Bærekraft er et stikkord for oss i Motum. Både i heissjakten og utenfor. Derfor er modernisering noe vi forfekter så ofte som mulig. Sammen med Chalmers Universitet i Göteborg har Motum AB laget en rapport som viser hvor mye energi som spares i livssyklusanalyseaspektet hvis du velger å modernisere heisen.
Rapporten viser at modernisering gir minst 50 % lavere miljøpåvirkning enn om du installerer en ny heis.
Her kan du laste ned rapporten «Livssyklusanalyse – En sammenligning mellom ny installasjon og modernisering av heiser».

Hva sier regelverket?

Motum AS utfører moderniseringer på alle typer heiser, og du kan fritt velge i hvilken grad du vil modernisere, så lenge du følger reglene som finnes for heiser.
Det du bør tenke på er at regelverket har blitt oppdatert gjennom årene, så hvis du i dag velger å modernisere heisen, kan sikkerhetskravene være betydelig høyere enn da heisen ble bygget.
Hvis det gjøres endringer i kontrollsystemet, maskiner, heisstol er det også nødvendig å installere en stoldør hvis heisen mangler dette. Installasjon av en stoldør er sikkerhetsfremmende og reduserer risikoen for klemfare.

Våre heisstol innredninger

Når du moderniserer heisen, kan du velge mellom et bredt spekter av heisstol innredninger. Vi leverer heisstoler og innredninger i henhold til kundens ønsker. Heisstolen gir den brukerne førsteinntrykket av eiendommen. Sammen med våre partnere kan vi utvikle en rekke alternativer til interiørdesign. Få inspirasjon og praktiske tips – Last ned Åhmans katalog